'T FRIETHUIS SLIEDRECHT

'T FRIETHUIS SLIEDRECHT heerlijke friet en snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 835 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Friethuis Sliedrecht. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 22:38 Vandaag voor het eerst besteld. Echt heel erg lekker gegeten en voldoende. De bezorger was helaas een paar keer uit de bocht gevlogen met z'n brommer denk ik..Saus was verspreid over de verpakking.. ipv op het eten! voorzichtig rijden voortaan...
4 aug 2022 om 20:15 Bezorging duurde lang.
31 jul 2022 om 15:16 Super goed eten
30 jul 2022 om 10:06 Heerlijke patat en snacks. Heel goed.
27 jul 2022 om 8:32 Prima eten, goede bediening.
7 jul 2022 om 2:40 Verhonger volgende keer nog liever dan dat ik hier bestel
3 jul 2022 om 17:14 Bezorging kwam optijd en de dame was vriendelijk. Maar het eten, dit was voor ons de eerste en ook echt de laatste keer dat wij hier besteld hebben. De friet was oud, onwijs vet en slap. De pindasaus, het smaakte erger dan verbrand. Nee nóóit meer.
2 jul 2022 om 21:04 Had een haar in me pindasaus. Maar voorderest smaakte het goed.
24 jun 2022 om 20:52 Eten kwam heel snel, nette bezorging en lekker eten.
5 jun 2022 om 20:47 Zeer slecht helaas , milkshake lag door heel de tas heen en de friet was zacht en erg vet .snacks waren wel oke ,bezorgtijd 65 minuten .
1 jun 2022 om 19:43 Helaas 20 minuten te laat. Had ingevuld dat ik 17.30 het eten wilde hebben.. omdat wij weg moesten. Helaas kwam het dus 20 minuten later dan de afspraak!
24 mei 2022 om 2:12 1 uur en 40 minuten moeten wachten op friet! en moeten bellen waar het bleef....