'T FRIETHUIS SLIEDRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1008 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 't Friethuis Sliedrecht. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 19:59 Erg goed deze keer!
20 apr 2024 om 20:05 Snacks lagen onder de zak patat, snacks plat gedrukt. Geeft niet, even gebeld en verteld hoe of wat. Duidelijk verteld welke snacks kapot aangekomen waren, en kreeg verkeerde snacks terug. Jammer.
6 apr 2024 om 21:07 Het eten was heerlijk en warm, maar als je dan om 1615 uur al een bestelling plaatst voor rond 1830 uur, dan moet je niet pas tegen 1900 uur aan komen kakken en nog denken dat je fooi krijgt.
4 apr 2024 om 10:26 Snel, goed, warm, lekker! Niks op aan te merken! Lekker gegeten, veel saus bij de bestelling wat ook zeer positief is!
1 apr 2024 om 2:17 Hij was vrij snel gekomen en het was nog warm ook
17 mrt 2024 om 21:09 Na lang op het eten te hebben gewacht kwam onze bestelling zonder de grote beker pindasaus aan. Daar baal ik dan echt weer van, wachten is niet erg, maar moet wel kloppen. Er achteraan bellen heeft dan ook geen zin meer, dan is je eten al koud.
10 mrt 2024 om 15:21 Ik had om 16:30 een bestelling geplaatst en zelf 17:30 aangegeven, werd om 17:45 bezorgd. Ik had een hamburger menu gekozen en vond de hamburger echt niet lekker. Smaakte naar een magnetron hamburger voor de rest was het prima.
2 mrt 2024 om 21:52 Patat slap Frikandellen verbrand Frikandel speciaal met alle saus naast het bakje Half uur te laat bezorgd. Niet goed en laatste keer voor ons
1 mrt 2024 om 20:40 Voor de volgende keer niet aan de verdieping deur gaan trekken voordat het open gaat vanzelf we hebben hier in de flatten problemen met deuren bij verschillende verdiepingen naar de galerij dus daar moeten de bezorgers echt mee gaan opletten
21 feb 2024 om 21:29 Wegens drukte voor het eerst lang moeten wachten, kan gebeuren. Ik werd even gebeld om iets te overleggen wat niet geheel duidelijk was omtrent de bestelling, netjes. Het eten kwam goed warm aan met de vriendelijke bezorger. Eten is altijd goed.